Udtalelser

Der har åbnet sig en ny verden for mig❤️

Jeg har haft et intensivt forløb hos MBL i efteråret 2021 som konsekvens af, at jeg fik et traume efter at være blevet udsat for trusler på livet i arbejdsmæssig sammenhæng.

Jeg oplevede som følge af dette bl.a. koncentrationsbesvær, manglende overblik og social udtrætning, men min største gene var følelsen af total udmattelse døgnet rundt, også når jeg lige var vågnet om morgenen.

Gennem terapi målrettet min konkrete oplevelse kombineret med TRE oplevelse jeg allerede efter det første besøg hos Malene en mærkbar bedring og en øgning af mit energiniveau, som gav mig håbet tilbage om, at jeg ville kunne komne til at kende mig selv igen.

Jeg var der i alt 9 gange og anvender nu selv TRE derhjemme både forebyggende men også når jeg har haft en oplevelse i løbet af dagen, som jeg mærker har bragt mig ud af kurs.

Det gode ved TRE er, at det ikke skelner mellem hvad der er nyt eller gammelt, og derved har jeg i tilgift også fået hjælp til at reparere gamle traumer, som jeg gik og troede ikke fyldte mere. Fx et styrt på cykel for nogle år tilbage.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Malene som en hjælp til selvhjælp, til at sætte sig selv fri af de snærende livsreducerende bånd, som traumer desværre kan afstedkomme.

“Jeg havde i længere tid døjet med smerter i lænden og spændinger i nakke og skuldre, hvilke til tider gav kraftige hovedpine. 

Efter et par sessioner med TRE forsvandt smerterne i lænd, skuldre og nakke, men jeg opdagede også en større velvære og mentalt overskud i hverdagen, kort sagt en gladere mig. 

Jeg er overbevist om at kroppen har evnen til at helbrede sig selv, hvis vi giver den lov, og for mig giver TRE mening.
TRE er for mig en nem måde at holde krop og sjæl i balance og jeg synes alle kan have glæde af TRE, simpelthen for at opnå større livskvalitet.

I mit arbejdsliv er jeg direktør i en mindre salgsvirksomhed. Den vigtigste ressource er, som i alle andre virksomheder vores dygtige medarbejdere. 

Jeg har valgt at tilbyde alle medarbejdere et TRE kursus ved Malene, fordi jeg er overbevist om at det giver gladere medarbejdere”.

Jeg henvendte mig til Malene Lyck i forbindelse med længere varende stress, heriblandt også sorg og traume. 

Malene er en meget erfaren psykoterapeut. 

Hun er meget lyttende og fanger hurtigt kernen i mine udfordringer. Hun er utrolig empatisk og kan efter kort tid se sammenhængene mellem de oplevelser jeg har haft både som voksen og i min barndom. 

Allerede efter få gange har jeg fået flere øvelser som hurtigt lindrer eller fjerner mine fysiske symptomer. Øvelser som er lette at lave når som helst, når man har brug for det. 

Malene har rigtig mange gode redskaber og hun er virkelig god til at forklare tingene, både verbalt og visuelt på hendes tavle. 

Lige meget hvordan jeg har det, når jeg kontakter Malene, sørger hun for, at jeg sidder tilbage med en dejlig ro, når sessionen er færdig. 

På grund af corona har jeg kun haft kontakt med Malene over Zoom.

Jeg var lidt spændt på, om vi begge ville få nok ud af kun at se hinanden på en skærm. Det synes jeg bestemt vi gør. I min situation har det været en stor fordel, at jeg ikke skal ud at køre både før og specielt efter sessionen. Desuden kan jeg lave aftaler med Malene lige meget hvor jeg befinder mig. 

Hver gang jeg har talt med Malene, er jeg blevet klogere på mig selv og min situation. Jeg er begejstret for hendes måde at arbejde på. 

Jeg kan varmt anbefale Malene Lyck. 

Malenes kendskab til at se det enkelte menneskes udfordring og indlæringsmønster er af høj faglig kvalitet tilsat hendes ægte hjertelighed. 

Via Malenes nænsomme øvelser har jeg nu brugbare redskaber og indblik i mig selv. Malene har lært mig at stå op for mig selv uanset situationen jeg måtte være i.

Jeg har altid forsøgt at være perfekt – den hjælpsomme, pligtopfyldende pige, som udadtil virkede stærk og fuld af overskud. Men ingen vidste egentlig, hvordan jeg havde det indeni – ikke engang mig selv. 

Jeg har KÆMPET det meste af mit liv med at ændre alt og alle omkring mig til det bedre. Involverede mig i mange ting, havde visioner på alt og alles vegne. Havde gode råd til andre om, hvordan de skulle gribe tingene an og løse deres problemer.

Og mine jobs bar altid præg af at hjælpe mennesker med udfordringer i livet af den ene eller anden art. 

Jeg er FLYGTET ind i arbejdsopgaver – arbejde blev mit “stof”, som alkohol er det for en alkoholiker. 

Igennem mit arbejde kunne jeg skabe forandringer, gøre en forskel og få anerkendelse. 

Men meget hurtigt, når jeg havde succes, eller jobbet blev rutine, føltes det kedeligt, og jeg gik efter nye udfordringer. 

På hjemmefronten FLYGTEDE jeg ind i flere faste forhold. KÆMPEDE for at opnå det perfekte parforhold/skabe den perfekte partner. 

Når min partner var “rettet til” mistede jeg interessen- skabte drama og FLYGTEDE ind i et nyt forhold. 

Min tilværelse var ligesom en spiral – det føltes som om de samme ting gentog sig igen og igen – KAMP og FLUGT.

Hvorfor faldt jeg altid for en bestemt type mand? 

Hvorfor endte jeg altid i den samme form for konflikter i et parforhold? Hvorfor gentog jeg de samme “fejl” igen og igen? 

Samme mønster gjorde sig også gældende, hvad job angik – det hele føltes som om, det kørte i ring. 

Igen og igen løb jeg ligesom panden imod en mur – endte i en “ond cirkel”.

Og jeg anede ikke, hvordan jeg skulle bryde denne “onde cirkel”. Jeg søgte desperat efter svar, men kunne ikke finde dem.

Først da jeg havde kørt mig selv helt ud i det ekstreme – da jeg ligesom følte mig klemt helt op i et hjørne, bundet på hænder og fødder – i FRYS tilstand og brændt sammen i hovedet af stress, fik jeg, ved hjælp af samtaler med Malene, åbnet op for og ændret de uhensigtsmæssige mønstre, som jeg, siden barndommen havde bygget op. 

Jeg fik ligesom ændret opskriften. Og i stedet for at KÆMPE for at ændre ting omkring mig, blev fokus og energien nu brugt på at kigge indad og ændre mig selv – lære mig selv at kende så at sige. 

Det var slut med at FLYGTE og tid til se tingene i øjnene.  

I takt med, at jeg fik erstattet det usunde gamle mønster med nye sunde mønstre, gav det hele pludselig mening – der var sammenhæng – og jeg fik svar på nogen af de ting, som hidtil havde været uforståelige og havde frustreret mig voldsomt. 

Det var lidt ligesom endelig at få de rette redskaber til at løse en opgave, og dette gav en enorm følelse af lettelse og indre velvære.

I dag er jeg, takket være samtalerne med Malene, i stand til at styrke de nye sunde mønstre og være bevidst om, hvorfor jeg reagerer og handler, som jeg gør, og har samtidig fået redskaber til at undgå at falde i de “gamle fælder”. 

– Men nøj, hvor har jeg, hele mit liv, brugt mange kræfter og megen energi på ikke at vide, hvem jeg egentlig var og, hvorfor jeg handlede, som jeg gjorde. 

Jeg har igennem årene arbejdet meget med egen personlig udvikling, men er endnu ikke stødt på nogen form for terapi, der har været så effektiv som samtalerne med Malene. 

Fordi jeg er så taknemmelig for det udbytte, jeg har haft af disse samtaler, kan jeg slet ikke lade være med at anbefale Malene til andre – og samtidig lige minde om, at man ikke behøver være kørt helt fast, før man søger hjælp til større psykisk velvære. 

Vi har alle noget i bagagen, der kan have gavn af at blive taget hånd om – og her er Malene mit bedste bud på virkelig professionel og effektiv hjælp.